Home
Пътувания
Новини
Форум
Информация
За Сайта
Здравейте Поставете безплатна реклама за вашата фирма тук. Нека всички знаят за вашият офис или магазин.


 Съвет относно покупка на малък джип
Автор : Ni (212.5.130.---) 
posts : 1
Дата : 07-03-15 16:30

Здравейте,

Имам нужда от съвет относно покупка на кола.
Бюджетът ми ще бъде около 20 000 лв. С деца съм и ми трябва компактен джип, който да събира детски колела, колички и повече багаж.

Най-важното:

- Максимално опростена и евтина поддръжка. Гуми, масло, части. Ежедневен шофьор съм от 20 години, но съм карала по-малки коли като Опел, VW и Ситроен и съм наясно с разходите покрай тях. Притеснява ме дали парите за поддръжка на една по-голяма кола нарастват пропорционално на размерите или мащабите ще бъдат „компеснирани“ от това, че бъде по-нова, на 4-5 години, т.е. може да харчи приблизително като сегашната ми кола? В момента, въпреки че съм със Ситроен C3, разходите на градско са около 10/ 100.

- По-малко електроника

- Защита от кражба. Най-много се страхувам от кражба и евентуалните увъртания на застрахователите впоследствие. Не съм чула някой да е компенсиран напълно и навреме, а събирам пари от 5 години и не ми се иска да остана без кола. Т.е. чудя се къде да намеря статистика кои коли са най-малко крадени, макар че и това е относително. Преди години откраднаха много стар Голф на леля ми, предполагам за части или престъпление, така че явно за никоя кола няма гаранция.

Благодаря ви предварително за съветите!
 
Reply to this message

   Reply To This Message
Bold Italics Underline Link Very Happy Smile Sad Surprised Confused Cool Mad Razz Neutral Exclamation Question Crying or Very sad Wink Booze
Искам да получавам мненията по тази мета на Email адреса написан по-горе.